perjantai 4. toukokuuta 2012

Ihana kierrätysidea

Saat tehtyä erilaisen ja hieman yllättävänkin lahjarasian avattavasta säilykepurkista. Purkki avataan purkinavaajalla pohjasta ja sisältö tietysti syödään. ;) Terävät leikkausreunat siistitään viilalla ja pahvista tehdään purkkiin valepohja. Lahja/sisältö pitää tietysti muistaa laittaa purkkiin ENNEN pohjan kiinnittämistä. ;) Sen jälkeen purkki koristellaan mieleisellä paperilla. 
Tämä lahjapakkaus lähti pojan kaverin synttärilahjaksi. Hauska idea olisi myös käyttää esim. hernekeittopurkkia tähän hommaan. Jos siinä olisi paperiset päällysteet, niin ne voisi varovasti irrottaa ja liimata uudelleen purkin päälle, kun on valepohja tehty. Olisi kiva heittää kaverille, et tuossa sulle tuollainen lahja, kun en muutakaan keksinyt.=)

Postitäti on jälleen kantanut minulle arvontavoittoja.=) 
Tää ois tän koti-blogin arvonnassa voitin Ramsingin emalikyltin. Kiitos Kirsille! Tilasin oveemme sukunimi-kyltin, koska talon numerokyltti meiltä jo löytyy.
Willa Vanilla -blogin arvonnassa voitin ihanat Bloomingvillen kynttilänjalat. Niihin sopisi niin ihanasti jotkin pastellinsävyiset kynttilät, että sellaiset on varmaan pakko mennä ostamaan.=) Lämpimät kiitokset Mirjamille!


Nyt hautaudun takaisin vällyjen alle parantelemaan kuumetta pois ja illalla sitten päivystykseen jonottamaan. Heips!

9 kommenttia:

 1. Nyt vasta hoksasin että sun blogi on siirtynyt bloggeriin,kiva juttu=D Kauheen kauan noiden kylttien toimitus kestää nyt on "turvallisesti" perillä:)

  VastaaPoista
 2. Kivoja arvontavoittoja! Kynttilänjalat kelpaisivat minullekin. Nätit!

  VastaaPoista
 3. Oi kiva! Innostuit tekemään.. :) hienon teit! :))

  VastaaPoista
 4. Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 5. Oikein hauska idea.

  Toivottavasti olo kohenee...

  VastaaPoista
 6. Sanoppa tuommoiselle postitädille terveisiä, että poikkee välillä meilläkin päin :)
  Vai on kevätflunssa iskenyt. Koitahan parannella itsesi kuntoon .

  VastaaPoista
 7. Mahtava idea lahjapaketiksi! Tuollaiseen purkkiin mahtuisi vaikka itse neulotut sukat. :)

  VastaaPoista
 8. Tuohan onkin hauska uusi idea .DD

  VastaaPoista
 9. Hei. Haeskelin idean toteuttajaa. Viiniä on kaupan laatikoissa - kun loppu ota pois ja puhalla taitaa pitää ilman itteessään hh

  VastaaPoista

DIY: Valotontut

 Tee itse hauskat ja todella helpot valotontut! :) Tontun vartalo on kertakäyttöinen kuohuviinilasi. Sen ympärille liimas...