tiistai 24. heinäkuuta 2012

Miehekäs kortti - Koukussa kortteihin

Sain toimia vierailevana DT:nä Koukussa Kortteihin -yhteisön Kesähaasteessa. Haasteen aiheena on oma ehdotukseni: miehekäs kortti. Meillä meri ja veneily liittyy läheisesti perheen miesten elämään ja siksi päädyinkin tekemään merihenkisen kortin. Kortin kuvaksi olen hyödyntänyt vanhan tietosanakirjan laivakuvaa.

Miehekäs kortti-haaste alkoi eilen eli kipin kapin osallistumaan haasteeseen täällä! Innolla odotan millaisia kortteja miehet saavat!

Voitin alkukesästä Riikan blogiarvonnasta ihanan palkinnon, kiitos Riikka! Lainasin tähän palkintokuvan Riikan blogista Ö-luokkaa, kun joku ehti hotkaista jo suklaatkin ennen palkinnon kuvaamista! B)


 

Ronjariini!!! Odottelen yhteydenottoasi!
Jos en saa Ronjariiniin yhteyttä, niin laitetaan paketti uudelleen arvontaan elokuun alussa.

 

2 kommenttia:

  1. Vastavierailulla kurkkimassa blogiisi. Paljon mielenkiintoisia juttuja sulla ja monia arvontalinkkejäkin. Täytyy ehdottomasti tulla paremmalla ajalla lukemaan tarkemmin :) Kiitos että osallistuit arvontaani ja tervetuloa lukijakseni!

    VastaaPoista
  2. Kiva, kun tulit vierailulle!=)

    VastaaPoista

DIY: Valotontut

 Tee itse hauskat ja todella helpot valotontut! :) Tontun vartalo on kertakäyttöinen kuohuviinilasi. Sen ympärille liimas...