tiistai 14. elokuuta 2012

Enkeleitä

Olen ihastellut näitä enkelikoruja muiden tekemänä ja halusin itsekin testata niiden tekemistä. Nämä ovat sellaista mukavaa iltanäpertämistä. Sopii roikkumaan kännykkään, takin tai laukun vetoketjuun ym.ym.=)
Tuunailin enkeleistä myös pakettikortteja. Kännykkäkorun lenkistä kortti on helppo ripustaa lahjaan tai kukkaan. Vihreäsävyisellä kortilla osallistuin Koukussa kortteihin -sivustolla Kesähaasteeseen nro 10.Johan siinä olikin kuvapläjäys!=) Aurinkoista tiistaita teille jokaiselle!5 kommenttia:

 1. Kivoja koruja. Minullakin oli tuollainen kännykkäkoru, mutta se joutui hyvään talteen :/

  VastaaPoista
 2. Ovatpa suloisia! Kiva lisä kortin kaveriksi.

  VastaaPoista
 3. Nää on tosi nättejä! Meikäläiseltäkin on kyselty tämmöisiä myytäväksi, mutta vielä ei aikaa ole ollut näpertää enkeleitä.Ehkäpä joskus :)

  VastaaPoista
 4. Ihania enkeleitä. Hieno idea tuo korttiin laitto.

  VastaaPoista
 5. Enkelit on kyllä ihanii..Oli aika jolloin itse keräsin niitä mutta nyt olen taas unohtanut kerätä..On muut asiat/tavarat vieneet sen innon..(Onneksi en ole hurahtanut VIELÄ noihin kortteihin)
  Itse tekemät kortit ovat ehdottomasti parasta postia mitä posteljooni voi käydä jättämässä, sitä vain harva enään jaksaa niitä väkertää..

  VastaaPoista

DIY: Valotontut

 Tee itse hauskat ja todella helpot valotontut! :) Tontun vartalo on kertakäyttöinen kuohuviinilasi. Sen ympärille liimas...