torstai 16. elokuuta 2012

Nyt on viimeistään aika...

... aloittaa joulukorttien askartelu.;D

Askartelutaivaassa on käynnistynyt ensimmäinen joulukorttihaaste. Haasteen aiheena on ENKELI. Innostuin tuunailemaan kortin tapettirullan jämästä spraymaalilla ja enkelimuotilla.


Innostuisiko näiden haasteiden myötä ja olisi kerrankin ajoissa joulukorttien kanssa. Ehtisi sitten joulun alla touhuilemaan muiden inspiraatioiden parissa.=) 

8 kommenttia:

 1. Aivan ihana kortti!

  VastaaPoista
 2. Kannattaa olla ajoissa! Ehdit tekemään tarpeeksi kortteja :)) Ite pätän joka vuosi tehdä juhannuksena ja sitten kuitenkin haen viimosina päivinä tiimarin kortteja...

  VastaaPoista
 3. Hui!!! Kaunis kortti mut itse meinaan kyl viel vähän ootella joulukorttien kanssa.. Tosin eilen sprayattiin valkosella tytön kans metsätieltä löytyneitä suuria käpyjä..joulu mielessä pitäen hihi :-)

  VastaaPoista
 4. Vau! Pitäisi kyllä olla kerrankin ajoissa. Ajattelin tosin tehdä kortit meidän pojan kuvilla, joten pitää ensin löytää söpö tonttuasu jostain :)

  VastaaPoista
 5. Täällä kans on yks, joka joka vuosi suunnittelee tekevänsä kortit ajoissa, mutta jolle kuitenkin aina tulee kiire.. Enkeli on todella kaunis. Tyylikäs ja ajaton.

  VastaaPoista
 6. hieno! Ja ajoitus, hittolainen sentään, että joku ehti ensin. Mulla oli tarkoitus paneutua aiheeseen jo parin viikon sisään, mutta en ehtinyt ekaksi.

  Tai no, johan mä tammikuussa postasin pakettikorteista, et jos se lasketaan, nii... :D :D :D :D

  VastaaPoista
 7. Siis ihan mahdottoman kaunis kortti!

  VastaaPoista
 8. Ihana <3 Kaunis toteutus. Miksei itselle tule tuollaisia ideoita koskaan :(
  Itsekin päätin tehdä joulukortit ajoissa.. Joitakin tarvikkeita ostin jo.. katsotaan tuleeko niistä mitään vai teenkö sittenkin jotain muuta mitä ensin ajattelin.

  VastaaPoista

DIY: Valotontut

 Tee itse hauskat ja todella helpot valotontut! :) Tontun vartalo on kertakäyttöinen kuohuviinilasi. Sen ympärille liimas...