perjantai 3. elokuuta 2012

Onnittelukortti ja arpaonnea

Uudessa It's all about the Vintage and Beauty -haasteessa ovat aiheena kakkupaperit. Osallistun siihen tällä onnittelukortilla.
Arpaonni on suosinut minua oikein urakalla!

Suskun Otteita matkan varrelta -blogin arvonnassa voitin ihanan muffinssikirjan, täynnä toinen toistaan upeampia muffinssiohjeita!=b Koristeeksi tietenkin suklaasydämiä. Kiitos Susku! Pepperin Omaa aikaa -blogin arvonnassa voitin nämä upeat turkoosit kaula- ja rannekorut. Kiitos Pepper!Olen saanut nauttia urakalla kaikenmaailman ötököiden katselusta. Välillä jo kauhullakin seuraan ettei ötökät muuta sisätiloihin asumaan! Näytille kannetaan heinäsirkkoja, pitkäjalkaisia "hyttysiä", sisiliskoja, jne. Heinäsirkat ym. yleensä kulkeutuvat sisälle lasipurkissa, jonka kansi on rei'itetty. Mutta kuinka monta kertaa se kansi onkaan "ohhoh" tipahtanut.=D

Enkä kyllä niin välittäisi sisiliskoistakaan lattialla juoksentelemassa.=)

7 kommenttia:

 1. Onnittelut, olet ollut oikein onnettaren suosiossa, kun noin monta ihanaa palkintoa voitit:) Kaunis sininen korttikin.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi3/8/12

  thanks for joining us at It's all about the Vintage
  Elma

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis kortti, niin rauhallinen ja harmoninen. Tykkään!

  VastaaPoista
 4. Kaunis kortti tosiaan.
  Kyllä minä vaan mieluummin ottaisin tuommoisen söpön sisiliskon, kuin noita inhottavia punkkeja, joita meidän kissat pudottelee jatkuvasti karvoistaan :)

  VastaaPoista
 5. Heippa! Voi miten kaunis ja elegantti kortti! Ihanat koristeet ja kauniit värit! *minun lempi väri* ihania voittoja olet saanut ja olen samaa mieltä kuin Sude, mielummin suloinen lisko,kun koirasta pudonneita punkkeja!
  Niin, kiitos kun osallistuit It's All About The Vintage & Beauty Haasteeseen! Onnea Arvontaan! Haleja/Sari

  VastaaPoista
 6. Oi, kuinka kaunis kakkupaperikortti! Kiitos osallistumisestasi haasteeseemme. Katsotaan, suosiiko Onnetar tälläkin kertaa!

  VastaaPoista
 7. Todella kaunis kortti!!! Kiitos osallistumisesta It's All About The Vintage & Beauty Haasteeseen!!

  VastaaPoista

DIY: Valotontut

 Tee itse hauskat ja todella helpot valotontut! :) Tontun vartalo on kertakäyttöinen kuohuviinilasi. Sen ympärille liimas...