perjantai 28. syyskuuta 2012

Keittiön tunnelmia jälleen

Löysin muutama viikko sitten rompetorilta kauan haaveilemani naulakon keittiöön. Ompelin naulakon verhoksi PiiaS:n blogiarvonnasta voittamani keittiöpyyhkeen. Pyyhe on niin kaunis, etten ole sitä raaskinut käyttää. Ja nyt se löysi arvoisensa paikan. =) Saran Vanha Torppa-blogiarvonnasta voittamani paperiteline pääsi myös seinälle. Paperiteline on tarkoitettu WC-paperirullalle, mutta hyvin siinä talouspaperirullakin pysyy.


Hyllyltä löysivät paikkansa myös samaiselta rompetorilta löydetty lyhty ja vintin välistä löydetyt vanhat "sillipurkit", jotka pääsivät tuikkukipoiksi. Vanha lasi on kaunista kuplineen ja "virheineen".
Lyhdyssä ihastuin lasissa olevaan tekstiin. Kaunis ainakin minun silmissäni.=)Rentouttavaa viikonloppua!

7 kommenttia:

 1. Niin mahdottoman upeaa ja kodikasta. Visionääri sinussa kyllä asuu, ei kaikilla olisi silmää.

  VastaaPoista
 2. Nyt on kyllä meneillään jokin tekstivillitys :) Itekin ihan heikkona.. Hyvää viikonloppua sulle :)

  VastaaPoista
 3. Ihana tunnelma kuvissa, jälleen kerran! Hyvää viikonloppua:)

  VastaaPoista
 4. Niin kovin kaunista :)

  VastaaPoista
 5. On kyllä kaunista ja tunnelmallista!Keittiöpyyhe on tosi kaunis!

  VastaaPoista
 6. Kaunista!! Siis kaikki! Hyvä idea saada pyyheliina esille..upea lyhty ja suloiset sillipurkit..kauniista naulakosta puhumattakaan!

  VastaaPoista
 7. Todella kaunis pyyhe, sopii telineeseen hienosti. Kaunis tunnelma lyhdyistä ja kynttilöistä kruunaa kokonaisuuden! Kyllä kirpparit tms. ovat mahtavia paikkoja, koskaan ei tiedä mitä aarteita sielä löytää :) Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista

DIY: Valotontut

 Tee itse hauskat ja todella helpot valotontut! :) Tontun vartalo on kertakäyttöinen kuohuviinilasi. Sen ympärille liimas...