maanantai 19. marraskuuta 2012

Joulukortti

Askartelutaivaan korttihaasteessa on jo yhdeksäs haaste menossa! Haasteen aiheena on
SQUARE PETAL CARD joka suljetaan NAUHALLA. Voit osallistua haasteeseen täällä!

Oma DT-korttini on jouluinen Square Petal-kortti kilikelloineen päivineen.

Askartelumessuiltakin selvittiin "hengissä" kotiin ja rahapussikaan ei paina enää turhan paljon. ;D Ostoksista ihanin on tämä:

Kauan kaivattu ihanuus on siis muuttanut meille.<3 Sunnuntai kuluikin joulukortteja tehden ja kyllä tuli BigShottia testailtua oikein urakalla.=)

Sari

6 kommenttia:

 1. hyvä n ostoksen olet tehnyt.Minulla on tälläinen ja olen edellenkin tyytyväinen

  VastaaPoista
 2. Kaunis kortti ja hieno mankeli ;-) siihen sitten hankkimaan kaikenlaisia "lisukkeita"

  VastaaPoista
 3. mie tahon kanssa tuon big shotin....kääääääk...antaskohan kukkaro myöden??? :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Joulupukki" antoi hieman sponssausapua mun pitkäaikaiseen haaveeseen.<3

   Poista
 4. Mikä tuo on tuo Big Shot?
  Ihana on tuo joulukorttisi! Olen tosi laiska itse tekemään kortteja, enkä osaisikaan noin kauniita. Yksi perhetuttu lähettää AINA itsetehdyn kortin (jo varmaan 15 vuotta) ja aina me koko perhe odotetaan, että minkälaisen kortin he lähettävät tänä jouluna. Lapset ja mieskin arvostavat kovin itsetehtyä. samalla muistellaan yhteisiä illanistujaisia ko. perheen kanssa vuosien varrelta, koska nykyisin asumme niin eri puolella Suomea, että emme näe usein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on "mankeli", jolla saa leikattua esim. paperista erilaisia kuvioita tai kohokuvioitua paperia. Lisäksi tarvitaan stansseja, jotka leikkaa kuvion paperista.

   Kiitos! Itse tehty kortti on ihana saada, itse myös odotan innolla aina askartelevien ystävien kortteja. Mukava on saada myös lasten kuvilla tms. varustettuja kortteja. Yhdeltä ystävältä saan aina kortin, johon värssy on tehty ajatuksella. Sitä odotan aina ilolla.<3

   Poista

DIY: Valotontut

 Tee itse hauskat ja todella helpot valotontut! :) Tontun vartalo on kertakäyttöinen kuohuviinilasi. Sen ympärille liimas...