perjantai 30. marraskuuta 2012

Joulukorttitestailuja

Joulukorttien kanssa alkaa pistää pian kiireeksi. Joitakin testailuja on sentään tehty ja tänä vuonna taitaa sukulaisille lähteä jokaiselle oma uniikki kortti.=) Kortit ovat saaneet innoituksensa Tampereen käsityömessuilta TaavaNaisen työnäytöksestä.


Näillä ylimmällä korteilla osallistun samalla Lauran korttihaasteeseen, jossa on aiheena "SIMPPELIÄ JOULUA". 


Oikeanpuoleisella kortilla osallistun P*askarteluhaasteeseen #165 bingorivillä 3-3-4 (3 väriä, 3 leimaa, 4 paperia).


Oikeanpuoleisella kortilla osallistun It´s all about the Vintage-haasteeseen #32, jos kortti vain siihen hyväksytään. Haasteen aiheena on KIMALLUS. Kortissani kimallus on keskiosan puna-vihreässä ympyrässä, jonka taustaan olen leimannut tekstin ja lisännyt siihen kimalletta eli teksti kimaltelee. Kuvaan kimallusta on vain vaikea saada näkymään. Ja vanhaa aikaa korttini ainakin "henkii".=)

Kuvassa keskimmäisellä kortilla osallistuin Koukussa Kortteihin haasteeseen #95, jossa aiheena on "Tee korttiin tausta itse".

No huh huh, siinä olikin haaste, jos toinenkin!=)


Hiljalleen alan päästä joulutunnelmaan. Tosi myöhään kylläkin edellisiin vuosiin verrattuna! Yleensä minulla on jo elokuussa puolet lahjoista valmiina ja loput työn alla. Nyt on kaikki leväällään... No, sainpa vapaapäivänä sentään laitettua hieman joulujuttuja esille, niin eiköhän se joulutunnelma ala heräillä.=)

Mukavaa perjantaita sinulle!

10 kommenttia:

 1. niin kauniita kortteja..

  VastaaPoista
 2. En ole minäkään oikein vielä herännyt jouluun, vaikka jotain valoja onkin jo viritelty tunnelmantuojaksi. Muutto tuntuu sekoittaneen kaikki rutiinit ja joulukorttien tekemistä en ole vielä edes aloittanut!

  VastaaPoista
 3. Nuo "Simppeliä mallia" kortit viehättää eniten minun silmääni. Kauniita toki muutkin.

  VastaaPoista
 4. Upeita joulukortteja olet askarrellut !

  VastaaPoista
 5. uskomattomia! Mä en vielä tänäkään vuonna uskaltautunut tekemään erilaisia, josko jo ensi vuonna...

  VastaaPoista
 6. Oletpa taiteillu joulukorteilla.
  Minä tilasin meidän jouluruusu kuvasta joulukortteja.

  VastaaPoista
 7. UUh, miten taivaallisen ihania. KAIKKI. Meiltä ei löydy kortintekijöitä, joten jaksamme aina häkeltyä näistä kortti-ihanuuksista!. Kelpaa noilla haasteisiin muuten osallistuakin!!!
  -Helena ja Blackie-

  VastaaPoista
 8. Paljon kauniita kortteja!

  VastaaPoista
 9. Ihania kortteja kaikki!

  VastaaPoista
 10. Onpas tässä aivan ihania kortteja! Tykkään kaikista, mutta suosikkini taitaa olla tuon alimmaisen kuvan joulupukkikortti. mukavaa, että olit löytänyt blogiini ja nyt minäkin sinun! :)

  VastaaPoista

DIY: Valotontut

 Tee itse hauskat ja todella helpot valotontut! :) Tontun vartalo on kertakäyttöinen kuohuviinilasi. Sen ympärille liimas...