keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Synttärihumua

Meillä on vietetty pojan 8-vuotissyntymäpäiviä. Kutsukortit teimme pojan toiveen mukaan Aku Ankka-lehden kuvasta. Sankari oli itse kortteihin hyvin tyytyväinen, joten niin oli äitikin.=)Voitin Merjan Marsipaanipuodin arvonnassa kakkukoristeen. Sain käyttää voittoni 8-vuotiskakun koristeeseen. Olen jo pitkään seurannut Merjan blogia ja upeita taideteoksia, ne ovat toinen toistaan hienompia.

Meillekin Merja teki kakkukoristeen toiveidemme mukaan. Koristeessa on sankari onkimassa mökkilaiturilla "Kalle"-lokki seuranaan ja vierestä löytyy kalaverkko täynnä kaloja. Poikahan sai viime kesänä mökkilaiturin päästä "pietarin kalasaaliin".=)

Koriste oli sankarille todella mieluinen ja sitä on ihasteltu joka suunnasta moneen kertaan. Suuret kiitokset Merja! Koriste oli juhlien kruunu ja nyt säilytämme sitä kaikella rakkaudella ja varovaisuudella. Siitä tulee kesälomasta paljon hyviä muistoja mieleen. =)8 kommenttia:

 1. Hienot kutsukortit ja komea kakku.

  Onnea sankarille :)

  VastaaPoista
 2. Siis upea koriste!! Jotkut ovat niin taitavia!

  VastaaPoista
 3. onneksi olkoon 8-vuotiaalle pojalle.Kauniit ovat kortit ja kakku.Tuleepa mieleen kesä päivät veden äärellä.

  VastaaPoista
 4. onnea pojalle synttäreistä ja äidille arvontavoitosta!!!

  VastaaPoista
 5. Hyvää syntymäpäivää (vaikka tuleekin vähän myöhässä), aivan mahdottoman upea kakkukoriste, Wau! Mulla olisi sulle tunnustus blogissa; käy poimimassa :)

  VastaaPoista
 6. Oikein paljon ONNEA:)

  VastaaPoista
 7. Hei, onpas täällä kiva blogi! Me ollaan käytetty myös Merjan marsipaanipuotia, hän on tehnyt aivan sikaupeet koristeet meistä kissoista valokuvien perusteella. ja isännästä sohvalla kissa sylissä koristeet. Ihmeellisen upeaa työskentelyä).
  Mutta sinäpä olet kyllä kanssa melkoinen tuhattaituri!! Mutta perheenäitinä täytyy ollakin ;). Ihania töitä! Ja tervetuloa vastavierailulle :)
  -Helena ja Blackie-

  VastaaPoista
 8. Synttäri onnitteluita "kallelle" Ihanasti osui voitto tähän kohtaan ja kutsukortit on upeat!!! Haleja!

  VastaaPoista

DIY: Valotontut

 Tee itse hauskat ja todella helpot valotontut! :) Tontun vartalo on kertakäyttöinen kuohuviinilasi. Sen ympärille liimas...