lauantai 26. tammikuuta 2013

Pientä pintaremonttia

Murkku on kyllästynyt täydellisesti auringon keltaiseen huoneeseensa. Höh, mikä vika pirteässä keltaisessa muka on?? =D

Koulu on vienyt aika lahjakkaasti kaiken vapaa-aikani, mutta tehokkaalla aikataulutuksella saimme edes yhden seinän pojan huoneesta kuntoon. Ja olen kyllä huipputyytyväinen lopputulokseen!! Innokkaana kuvasin jo ennen kuin oli listatkaan seinässä.
Kyllä nykyaikana saa kaikenlaista. Tapetti, jota seinään laitoimme oli itseliimautuvaa tapettia. Aivan mahtava keksintö! Ei tarvinnut sutata tapettiliimojen kanssa ja seinään kiinnitys oli tosi helppoa!


Tapettivuodat oli numeroitu, joten oli helppo läiskiä vuodat järjestyksessä seinään. =)


Tapetit hankimme Photowall.fi:stä. Siellä on vaikka mita ihanuuksia! Eikö se niin ole, että nälkä kasvaa syödessä!? Mitäs tapettia seuraavaksi? Tai jos canvas-taulu kuitenkin?? :D

Seuraavaksi pitäisi hommata maalit muihin seiniin ja alkaa maalauspuuhiin. Maalin väri on vain vielä mietinnässä...hmm. Harmaata olemme miettineet seiniin, mutta mahtaako tulla liian synkeää? Millä värillä sinä maalaisit seinät?

Ihanaa viikonloppua teille kaikille!
12 kommenttia:

 1. Anonyymi26/1/13

  Miten olis pinkki? ;) Ei vaan, vaalea harmaa olis ehkä mun mieleen. Harmaastakin on kato monia sävyjä.. Ja sit sängynpeitoksi jotain kirkasta ja raikasta väriä, esim keltaista ja samanvärinen matto, esimerkiksi sellanen virkattu juhannusruusu.. ;) Tota, pitäskö mun lakata sisustamasta..?? :D

  -mäksä

  VastaaPoista
 2. ;D Hyviä vinkkejä! Poika taitas hyväksyä tuosta sen harmaan. :)) Tai kyllä limevihree ym kelpaa kans. Äidin tuunaukset ja virkkaukset ei kuulemma kelpaa?!?!?

  VastaaPoista
 3. ompa upee..siis ihan mieletön!

  VastaaPoista
 4. Mikäs sen parempi väri kuin kirks keltainen - paitsi ehkä oranssi ;)

  Mihin suuntaan huoneen ikkunat ovat? Paljonko niistä tulee luonnovaloa? Tai meidän teinimme huoneeseen ei kyllä luonnonvalo pääse, kun kaihtimet ovat aina kiinni...

  VastaaPoista
 5. Huippuhieno!! Kelpais kyllä takuulla meidänkin murkulle ;)

  VastaaPoista
 6. Vaalea harmaa olis kyllä kiva ja tekstiileillä sitten väriä. Meillä teinipojat tykkää etenkin (limen) vihreästä ja toinen taas turkoosista, miksei niistäkin jompikumpi kävis.

  VastaaPoista
 7. Hieno tapeetti, kiitos vinkistä mistä sitä saa, käynpä kurkkaamassa mitä muuta tuolta löytyy:) Yhden huoneen remontti alkamassa ja tapeetti vielä valisematta;)

  VastaaPoista
 8. Tosi hieno juttu:)

  VastaaPoista
 9. Harmaata minäkin suosittelisin, vaaleaa sävyä.
  Josko puhtaan punainen, esim. Jenkkilipputyynyssä tms. voisi olla se piristysväri?

  VastaaPoista
 10. Muutama vuosi sitten meillä muutettiin myös nuorison huonetta trendikkäämmäksi vastaavalla tapetilla. Kivannäköistä tulee :)

  VastaaPoista
 11. Moikkelis!
  Tuota photosivustoa olen itsekin kolunnut monet kerrat haikeana, kissojen kanssa (ja pentujen) en oikein voi meille tapetteja enää laitella.

  MUTTA me maalattiin harmaalla, ja tulos on erinomainen, kaikki livenä nähneet ovat kovasti kehuneet sävyä. Valitsin lämpimän harmaan, eli hiukan vihreään taittavan, ja sen verran tumman sävyn että valkoinen (listat, kalusteet) siitä kivasti nousee esiin. Seinä ja sen sävy näkyy mm. viimeisimmässä postauksessani että TOP3 tekstissäni THE Kaappi. Tervetuloa vierailulle blogiimme, vink vink!
  -Helena ja Blackie-

  VastaaPoista
 12. Taivas ku on komia!! Hyvä vaan että keltainen lähti! HArmaata vaan seinään siittäkin löytyy vaik mitä sävyjä!!!

  VastaaPoista

DIY: Valotontut

 Tee itse hauskat ja todella helpot valotontut! :) Tontun vartalo on kertakäyttöinen kuohuviinilasi. Sen ympärille liimas...