maanantai 29. heinäkuuta 2013

Muurahaisten valtaama

Mökillä väritetty leimakuva pääsi korttiin asti. Niin suloinen tuo leimakuva. :)

Kortti sisäpuolelta:


Lentomuurahaiset valtaavat iltaisin pihamme. Joka vuotinen perinne. ;)
Ihanaa alkanutta viikkoa Sinulle!

Minulla on tämä viikko vapaata ja kovin pitäisi tarttua kouluhommiin, mutta täällähän minä vaan olen blogimaailmassa pyörimässä. :D


4 kommenttia:

 1. Kaunis on kortti. Meilläkin mökillä oli viime viikolla lentomuurahaisten joukko kokoontuminen, kaikkien ulkona olevien vesiastioiden vesipinta täynnä ja vesirännistä putoili lisää. En muista koska olisi näin paljoa ollut, onneksi nyt ovat loppuneet. Kotona auttoi uusi piharemontti ettei ollut lentoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ne viihtyvät aina tuossa yhdessä kohdassa pihaa. Mikäköhän siinä kohdassa oikein vetoaa?

   Pihapiiri on kyllä vanha maalaispiha, jolle ei ole vuosikymmeniin tehty mitään muuta suurempaa "remppaa" kuin soran lisääminen. :)

   Poista
 2. Meillä oli kans viime viikolla kokoontumisajot, auton katto aivan mustanaan murkkuja. Kävin samana päivänä iltauinnilla ja useampaan kertaankin ajoin "pilveen", pikkasen ropisi siivekkäät murkut tuulilasiin, hyi! Mut se on kerran vuodessa vaan, eilen illalla oli enää 20 muurahaista auton katolla.. Tänään tuskin yhtään ku on sadellu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauhea pilvi pyöri kans ympärillä, kun yritin pikaiseen kuvan napata. Tuntui, että niitä on joka paikassa. Toivottavasti hävisivät eilisen sateen myötä!

   Poista

DIY: Valotontut

 Tee itse hauskat ja todella helpot valotontut! :) Tontun vartalo on kertakäyttöinen kuohuviinilasi. Sen ympärille liimas...