keskiviikko 14. elokuuta 2013

Arki on täällä jälleen

Jestas, miten on vauhdikasta tämä koulu/työarjen aloittaminen! Kummasti sitä tottui kesän aikana rennompaan olemiseen ilman arjen velvollisuuksia. Nyt yritetään opetella taas arjen rytmiä nukkumaanmenoaikoineen ja aikaisine heräämisineen.

Kalenterit on täytetty tarkasti, jotta tiedetään missä kenenkin milloinkin pitää olla. Jalkapalloharkka/pelilistat on tulostettu ja yritetään päästä takaisin siihenkin maailmaan. Pojalla oli periaatepäätös, että kesälomalla lomaillaan ja hän ei harkkoihin mene ennen kuin koulu alkaa!

Nyt olisi pari viikkoa aikaa harjoitella arjen pyöritystä ja sitten soppaan lisätään vielä äidin koulu. Miten ihmeessä minä selvisin siitä kevään pyörteissä?!? APUAAA! :))) No, äkkiäkös sitä taas asetutaan arkisen aherruksen keskelle ja hommat hoituu tavalla tai toisella.
Kesken aamutohinoiden piti ravata ulos kamera kourassa ikuistamaan, kun peura toi jälkeläisensä pellolle juoksentelemaan. Lapsukaiset hyppivät ja poukkivat lapsen riemulla äidin ruokaillessa. Välillä äidin ärsytyskynnys ylitettiin ja äiti laittoi lapsiaan ojennukseen, kun ne alkoivat liikaa nahistella keskenään.

Minulla on monta korttia "vaiheessa". Eikä tunnu etenevän... No, kun inspis iskee niin saa ainakin nopeasti valmista!

No, mitä ihmettä täällä on sitten touhuttu?? Edellisiltana heitin olkkarin kalustuksen uuteen järjestykseen ja navetan ylisillä olen kuljetellut tavaraa paikasta toiseen. Olen saanut muuten sinne uusia aarteitakin!  Työn alla olisi vanhojen Englannista aikanaan tuotujen tammilankkujen pinnan hiominen ja käsittely. Navetan ylisille olisi tarkoitus tehdä niistä tarjoilupöydät, laittelen kuvaa kunhan saan ne valmiiksi.

Mukavaa arkista aherrusta sinullekin! 

 

P.s. Löydät minut myös Facebookista eli täältä.10 kommenttia:

 1. hienot kuvat olet peuroista saanut.
  Täälläkin ovat metsäkauriit kovasti liikkeellä. Nyt on pukkijahti alkanut.
  Ai miten jaksat? Minä sain siihen vastauksen eräältä blogiystävätä. Fil 4:13

  Voimis arjen touhuihin

  VastaaPoista
 2. Apua, eihän se kesä vielä voinut mennä. Minulla on vielä mattopyykitkin pesemättä :) Pojallasi on oikea periaate, lomalla ei harjoitella, silloin lomaillaan :)
  Ihana peuraperhe, haluaisimpa nähdä oikein livenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin on matot pesemättä! Taidan kiikuttaa pesulaan. :)

   Poista
 3. Ihania kuvia peuroista,täällä niitä ei näy:)

  VastaaPoista
 4. Sait napattua kivoja kuvia peuroista. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Vau mitä kuvia olet saanut otettua peuroista. Liityin lukijaksesi :) Tervetuloa vierailemaan meilläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mukava saada sinut lukijakseni, kävin jo vierailulla blogissasi.:)

   Poista

DIY: Valotontut

 Tee itse hauskat ja todella helpot valotontut! :) Tontun vartalo on kertakäyttöinen kuohuviinilasi. Sen ympärille liimas...