torstai 1. elokuuta 2013

Namskis mitä herkkuja!

Pakkohan minunkin oli tehdä turkinpippurimarenkeja, kun niitä on niin moni jo kehunut! :) Jos turkinpippureista tykkää, niin tykkää varmasti näistäkin!


Turkinpippurimarengit

 4       kanamunan valkuaista
2 dl   sokeria
1 pss (150g) turkinpippurirouhetta

Vatkaa munat ja sokeri kovaksi vaahdoksi ja lisää turkinpippurirouhe varovasti joukkoon. Pursota ja paista 110 asteessa keskitasolla 1,5 tuntia.



Olisiko sinulla tietoa mitä Arabian sarjaa nämä lautaset ovat ja koska valmistettu? Ara-sarjaksi luulin, mutta ei näissä ainakaan ARA-leimaa ole. Vähän erityylisiä kuin Arabiat yleensä ja olisi mielenkiintoista tietää niistä hieman tarkemmin. :)


Meillä sataa jälleen vettä. Olen lomaillut tämän viikon ja vettä on riittänyt ihan joka päivälle. Eipä tarvitse ulkokukkia kastella ja kaapit alkavat olla siistejä! ;)

Mukavaa sadepäivää sinullekin! Vai paistaako aurinko?

5 kommenttia:

  1. Ai, miten herkulliset marengit :) Tuo arabian malli on minulle uutuus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hyviä ovat, turkinpippuria hieman miedompana makuna. ;)

      Poista
  2. Terkkuja täältä sateisesta mutta kohtalaisen lämpimästä Oulusta :) Saattaapi olla aika herkullisia nuo marengit...astioista en tiedä mutta kauniita ovat...

    VastaaPoista
  3. Kiitos Pia! Tykkään noista astioiden käsityöläismäisestä ulkoasusta. Täytyy yrittää metsästää niistä tietoa. :)

    VastaaPoista
  4. Näitä täytyy kokeilla!

    VastaaPoista