Turkinpippurimarengit
4 kanamunan valkuaista2 dl sokeria
1 pss (150g) turkinpippurirouhetta
Vatkaa munat ja sokeri kovaksi vaahdoksi ja lisää turkinpippurirouhe varovasti joukkoon. Pursota ja paista 110 asteessa keskitasolla 1,5 tuntia.
Olisiko sinulla tietoa mitä Arabian sarjaa nämä lautaset ovat ja koska valmistettu? Ara-sarjaksi luulin, mutta ei näissä ainakaan ARA-leimaa ole. Vähän erityylisiä kuin Arabiat yleensä ja olisi mielenkiintoista tietää niistä hieman tarkemmin. :)
Meillä sataa jälleen vettä. Olen lomaillut tämän viikon ja vettä on riittänyt ihan joka päivälle. Eipä tarvitse ulkokukkia kastella ja kaapit alkavat olla siistejä! ;)
Mukavaa sadepäivää sinullekin! Vai paistaako aurinko?
Ai, miten herkulliset marengit :) Tuo arabian malli on minulle uutuus.
VastaaPoistaKiitos! Hyviä ovat, turkinpippuria hieman miedompana makuna. ;)
PoistaTerkkuja täältä sateisesta mutta kohtalaisen lämpimästä Oulusta :) Saattaapi olla aika herkullisia nuo marengit...astioista en tiedä mutta kauniita ovat...
VastaaPoistaKiitos Pia! Tykkään noista astioiden käsityöläismäisestä ulkoasusta. Täytyy yrittää metsästää niistä tietoa. :)
VastaaPoistaNäitä täytyy kokeilla!
VastaaPoista