tiistai 15. lokakuuta 2013

Lenkkipolun varrelta

Syksyn väriloisto on tänä vuonna ollut kyllä aivan mahtava!  Töihin ajellessakin tekisi välillä mieli pysätä kuvailemaan. Sen verran viime tingan ihminen kuitenkin olen, ettei siihen jää kyllä aikaa. ;)


Nämä kuvat ovat lenkkipolun varrelta.


Jos joku ihmettelee hävinneitä postauksia, niin olen yrittänyt siivota blogista kaikki perheeseen liittyvät postaukset pois. Kuvia ei ole paljon ollutkaan, mutta nyt joku keskenkasvuinen kaveri jaksaa niistäkin nähdä vaivaa... Jatkossa blogistani löytyy siis vain tämän keski-ikäisen naisen jorinoita ja jos ne jaksaa jotain keskenkasvuista jannua kiinnostaa, niin suosittelen katsomaan peiliin! Jotenkin en usko blogini sisällön olevan kovinkaan mielenkiintoinen reilu kymmenvuotiaalle pojalle?? Vai olenko aivan tipahtanut kärryiltä tästä nykymaailman menosta??

Olen kirjoitellut blogia ystäväpiirissä "julkisesti" ja nyt on eka kerta kun ottaa kupoliin, että olen blogini julkiseksi päästänyt. No, lapset ovat lapsia... Kiitos kuitenkin teille kaikille muille ihanille, jotka jaksatte blogiani kommentoida, niin täällä blogistaniassa kuin kasvotustenkin suoraan MINULLE.11 kommenttia:

 1. Kaunista lenkkipolkusi varrella.Nyt olemmekin saaneet nautia ihanasta luonnosta:)

  VastaaPoista
 2. Onpa kaunista luontoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainoa haitta on ettei lenkki oikein etene, kun täytyy jäädä kuvailemaan. ;)

   Poista
 3. ihanaisia kuvatuksia oot napsinut. ja mitä tuohon pikkujannuun tulee niin olisikohan joku pikkuisen "aikuisempi" naamioitunut teini ikäiseksi..näitä hullujahan täällä riittää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyseessä on ikävä kyllä ihan tuttu pikkujannu samalta paikkakunnalta, joka jaksaa leukaa louskuttaa muille kuin minulle. :( Nettihörhöille en korvaani lotkauta. :)

   Poista
 4. Voi miten kauniita kuvia <3 Luonto on kyllä nyt todella kauniina. Ihanaa tiistai-iltaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! Tunnelmallista tiistaiehtoota sinullekin! :)

   Poista
 5. Oi, miten upeita kuvia :)

  VastaaPoista

DIY: Valotontut

 Tee itse hauskat ja todella helpot valotontut! :) Tontun vartalo on kertakäyttöinen kuohuviinilasi. Sen ympärille liimas...