sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Sunnuntai-illan tunnelmaa

Huh huh mikä urakka! Viikonloppu on kulunut töissä ja huushollia järjestellessä. Makkarin lattia on valmis ja nyt tarttis saada kaikki roinat vielä paikoilleen. Muuttelen samalla järjestyksiä ja raivaan turhaa roinaa pois nurkista eli ei mikään pieni urakka! Ensi viikonlopuksi pitäisi saada huusholli siihen kuntoon, että mahtuu porukkaa synttärikaffeille. Eiköhän se huusholli tästä oikene työssä käymisen ja kouluhommien ohessakin.

Buzzadorin Vileda-kampanja sattui kyllä oivaan kohtaan ja siivousliinat ovatkin päässeet tositoimiin, kun olen remontin jälkiä siivoillut. Suosikeiksini nousivat ehdottomasti keittiö- ja kylpyhuoneliinat.   Kylpyhuoneliinalla saa lavuaarin ja hanan helposti kiiltävän puhtaaksi!


Isänpäivänillan kunniaksi rentoudutaan kynttilöiden loisteessa.

Kuvassa olevat kynttiläkipat ovat SPR:n Kontista tekemiäni löytöjä. Jalat ja lasiosat eivät kuulu yhteen, mutta ovat kuin luodut toisilleen. :)

Voitin Taijan blogiarvonnassa aivan mahtavat Lapuan kankureiden tuotteet! Kiitos Taija! Niin mahtavat tuotteet savusaunaamme! 

Mukavaa sunnuntai-iltaa Sinulle!

2 kommenttia:

  1. Onnea arpajais voitosta.♥

    VastaaPoista
  2. Ihania kynttilänjalkoja, hieno löytö!

    VastaaPoista

Tanhupallo ja karvamato | Putouksen voittaja

Olen aivan hullaantunut Putous -ohjelman Tanhupallo -hahmosta. Aivan ylivoimainen suosikki ja ei taida olla enää kenellekään epäselvää mikä ...