sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Tuunattaisko taas?


Taas on tuholta pelastettu tavaraa! Tällä kertaa rottinkituoli! Se suorastaan huusi minua luokseen. ;) Minkäs hamsteri luonnolleen mahtaa!


Hieman sain outoja katseita, kun sanoin maalaavani sen mustaksi. Mutta sen värinen se kuuluu olla. :) Tuoli sopisi paremmin valkoiseen ja avaraan kotiin, jotta se saisi tilaa ympärilleen. Täällä meidän pienissä neliöissä sen ainoa mahdollinen paikka on keittiössä.Maltoin leikellä vanhan lampaantaljan kahteen osaan. Lampaantalja on aikanaan palvellut lastenvaunuissa lämmikkeenä. Nyt pesin taljan varovasti Marseille-saippualla ja kylmällä kaivovedellä. Hieman jännitti tuleeko taljasta koppurainen, mutta ei, se on todella pehmoinen! :) Toinen taljan kappale pääsi korituoliin ja toinen keinutuoliin.


Viettäkäähän mukava sunnuntai!

Sari


13 kommenttia:

 1. Samaa mieltä kanssasi, tuon korituolin pitää olla musta ja siinä pitää olla tuo talja:) kivan näköinen kokonaisuus! Keinutuolikin on mukavan oloinen, toivottavasti siinä on hyvä istuskella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irma! :) Tuossa keinutuolissa on mukava istua. Tykkään, kun selkänoja on tarpeeksi korkea. :)

   Poista
 2. Tulipa kivan näköinen korituolista ja se sopii taustalla olevan talonpoikaiskaapin kanssa oikein mainiosti. Mukavaa sunnuntain jatkoa sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitin rottinkituoli, miten ihmeessä kirjoitinkin korituoli. No onhan se melkein sama, mutta ei kuitenkaan. Voih!!! :)

   Poista
  2. Kiitos Helinä! :) Rottinki- ja korituoli, eikös se aika sama ole. :)

   Poista
 3. Tuli kaunis tuoli ♥

  VastaaPoista
 4. Anonyymi12/7/15

  Hienosti duunattu aivan kuin uusi <3 Ihana <3

  VastaaPoista
 5. Kivan näköinen tuli ja musta on kyllä hyvä värivalinta.

  VastaaPoista
 6. En kyllä ihmettele, että hamstrasit, aivan mieletön tuoli ja tuleepa mieleen aivan oma lapsuus ja mökki. Tuollaista keinutuolia olemmekin himoinneet pitkään ja pahinta on, että appivanhemmat heittivät polttopuiksi heidän mökillä olevan keinutuoli kaunottaren....

  Kivaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! :) Voi harmin paikka! Toisen suuri haave saattaa toisen mielestä olla kaatistavaraa. :( Harmin paikka, että keinutuoli ei löytänyt teille asti!

   Poista

DIY: Valotontut

 Tee itse hauskat ja todella helpot valotontut! :) Tontun vartalo on kertakäyttöinen kuohuviinilasi. Sen ympärille liimas...