perjantai 23. lokakuuta 2015

Halloween askartelua

Minulle iski aivan hirveä halloween-inspiraatio. Täällä on väännetty haamuja, hämähäkkejä ja kurpitsakin saatiin aikaiseksi. Miesväkeä hieman hymyilytti äidin askarteluvimma ja innostus kurpitsa- ja hämähäkki-ideasta. :D


Haamut on tehty massapalloista ja Mesoft-sidetaitoksista. Sidetaitos on uitettu vesiliimaseoksessa ja puristettu "kuivaksi". Taitos on aseteltu massapallon päälle kuivumaan. Itse kuivatin haamut "vitamiiniporepötkön" päällä. Se oli tarpeeksi korkea ja kapea, että haamut sai oikeaan muotoonsa. :)


Kurpitsa on tehty tuikkukipan ympärille. Tuikkukipan ympärille teippasin ensin paperivyön ja siihen laitoin kaksipuolista teippiä. Paperivyöhön on kiinnitetty taitettuja paperiympyröitä.


Kurpitsasta tuli aivan ihana. :) Tätä ideaa voi toteuttaa muuhunkin, vaikka valaisimiin! Mutta muistakaa polttaa vain led-kynttilöitä tällaisessa tuikussa!!!


Ja kun vauhtiin päästiin, niin täytyihän sitä hämähäkkikin tehdä. <3 Hämähäkki on tehty kopiopaperia vahvemmasta paperista ja sen kokoamisessa ei pelkkä kaksipuolinen teippi riitä. Kokeiltu on. ;) Eli vaatii liimaa vielä ympyröiden kiinnittämiskohtiin.


Sitten vielä tavallisen pöytäkynttilän tuunausta. Eli kuvan leimaus silkkipaperille ja kuvan kiinnittäminen kynttilään kuumailmapuhaltimella.


Tähän puuhaan sopii parhaiten läpivärjätyt kynttilät, koska kynttilän pinta sulaa jonkin verran. Mutta nyt tuli puuhaan hyödynnettyä kaapista löytynyt kynttilä.


Mahtavaa viikonloppua teille jokaiselle!

Sari

14 kommenttia:

 1. Liisan kotona23/10/15

  Meillä tuo halloween on aivan outo asia, mutta ihastuttavia askarteluja ja tuo sinun tuikkukippokurpitsasi on nerokas ja kaunis. Sopisi vaikka mihin kattaukseen vaikka sitten eri väreillä. Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa! :) Meilläkin Halloweenin vietto jää näiden askartelujen näpertämiseen. Nuoremmalla pojalla on synttärit marraskuun alussa ja usein koristeluihin on jotakin kilttiä Halloween-teemaa hyödynnetty. :)

   Poista
 2. Ihania askarteluja. Meillä ei tuota halloweeiä vietetä. Mukavaa viikonloppua:)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi24/10/15

  Voi miten hyviä Halloween askartelu ideoita :) Ihanaa viikonloppua ❤️

  VastaaPoista
 4. Mahtavia Halloween askarteluja! Hyvää viikonloppua

  VastaaPoista
 5. Mukavia Halloween juttuja :) Hyvää viikonlopun jatkoa sinulle !

  VastaaPoista

DIY: Valotontut

 Tee itse hauskat ja todella helpot valotontut! :) Tontun vartalo on kertakäyttöinen kuohuviinilasi. Sen ympärille liimas...