maanantai 5. lokakuuta 2015

Ikkunakoriste

Tänään on blogini esittelypäivä Kotopirkkojen Facebook-sivuilla ja sen kunniaksi vielä toinen päivitys tälle päivälle. Klikkaa sinäkin melkein 1000 tykkääjän joukkoon seuraamaan Kotopirkkojen DIY-ideoita! Sivut löydät täältä. :)

Minulla löytyy tuolta "keräilijän aarreaitasta" joitakin valokuvakehyksiä, jotka odottelevat tuunaustaan. Yksi kehys päätyi ikkunakoristeeksi.Kehyksestä on poistettu taustapahvi ja sulka on laitettu kahden lasin väliin. Tarvitsin tähän siis kahdesta kehyksestä lasit.


Partyliten kynttilälyhty jäljittelee samaa tyyliä. Sulkia meiltä löytyy runsaasti omasta takaa, kun kanalasta löytyy liki parikymmentä kanaa. Nyt sulkasadon alkaessa täytyy taas olla silmä tarkkana, että ehtii kauneimmat aarteet keräämään talteen ennen kuin kanat sotkevat ne pehkuihin. :)


Tällaiseen ikkunakoristeeseen voi lasien välissä olevan koristeen vaihtaa aina teeman mukaan. Hienosti väliin sopisi esimerkiksi kauniinvärinen vaahteranlehti. Myös servetistä voisi leikata haluamansa kuvan tai laittaa väliin pitsiliinan/pitsiä. Mitä sinä laittaisit lasien väliin?


Aurinkoista maanantai-iltaa sinulle sinne ruudun toiselle puolelle!

Sari

9 kommenttia:

 1. Oi kun kaunis syksyinen postaus.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi6/10/15

  Ihana sulka ikkunasomiste ❤️Ja tuo sulkakynttilälyhty myös :) Mukavaa tiistaita ❤️

  VastaaPoista
 3. Oi että, kuinka kiva tuo ikkunakoriste. Ja hieno on kynttiläkoristekin.

  VastaaPoista
 4. Katsos vain, johan onkin kivoja ideoita sulille! Minä olen meidän kanojen sulkia ja höyheniä keräillyt ajatuksella "teen näistä joskus jotain" mutta en oikeastaan tiedä mitä tekisin haha :D

  VastaaPoista

DIY: Valotontut

 Tee itse hauskat ja todella helpot valotontut! :) Tontun vartalo on kertakäyttöinen kuohuviinilasi. Sen ympärille liimas...