sunnuntai 13. joulukuuta 2015

DIY joululahjavinkki: Mukien koristelua


Milläs mallilla joululahjat ovat? Joko kaikki lahjat ovat keksitty vai tuottaako jonkun lahja vielä päänvaivaa? Yksi helposti toteutettava idea voisi olla itse tuunattu kahvimuki. Mukin koristeluun löytää googlettelemalla vaikka minkälaisia ideoita!Mukien koristelussa kannattaa käyttää posliinitusseja, jotta koristelut kestävät käyttöä. Itse tein kahteen mukiin sabluunat Dc-fixistä ja väritelin tussilla aukkokohdat. Sabluunan avulla pienikin lapsi voi koristella mukin. Creativ Companyn sivuilta löydät lisää mukien koristeluvinkkejä!
Kun mukien piirrokset ovat valmiit, anna kuivua 4 tuntia ja kiinnitä väri tavallisessa uunissa 160°C / 90 min., jonka jälkeen kestää kevyen konepesun.
 Poika hyödynsi äidin silppupaperikasan jäämiä ja sai aikaiseksi taiteellisemman version M-kirjaimesta. Mielestäni tämä M-kirjain on hienompi, vähän sellainen sarjakuvamainen. :)


Pojalta löytyy piirtämisen lahja, joten hän sai vapaalla kädellä piirtäen hienon peuran piirrettyä mukiin. 


** Blogiyhteistyö - posliinitussi Creativ Companysta http://www.cchobby.fi/

Ihanaa jouluvalmisteluiden aikaa teille kaikille!

 

Kannattaa klikata Kotopirkkojen Facebook-sivuille seurailemaan Kotopirkkojen joulukalenteria! Tänään on minun kalenteripäiväni! :)

Sari14 kommenttia:

 1. Mukavia joululahja vinkkejä:)

  VastaaPoista
 2. Onpa hienoja. Kaikki mukit kelpuuttaisin meillekin. Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 3. Mahtavia! Kestääkö nuo pesua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! En ole itse vielä pessyt koneessa, voin huomenna testata ja kertoa kuinka käy. Ohjeen mukaan pitäisi kestää kevyen konepesun. Mutta siitä ei ole tietoa mitä tuo kevyt siinä tarkoittaa. :)

   Poista
  2. Nyt on koneessa pesu testattu! :) Mukit kestivät hyvin konepesun. :)

   Poista
 4. Hienoja mukeja. Tykkään erityisesti tuosta kaupunkikuva-mukista!

  VastaaPoista
 5. Anonyymi14/12/15

  Kivan näköisiä mukeja, tässä onkin hyvä lahja idea!Kiitos <3

  VastaaPoista
 6. Liisan kotona15/12/15

  Ihastuttavia mukeja ja todellakin noista saa niin yksilöllisiä. Kiitos vinkistä ja ohjeesta Sari. Noita olisi kiva tehdä lahjaksi. Liisa

  VastaaPoista
 7. Todella kiva idea ja kauniit koristelut.

  VastaaPoista

DIY: Valotontut

 Tee itse hauskat ja todella helpot valotontut! :) Tontun vartalo on kertakäyttöinen kuohuviinilasi. Sen ympärille liimas...