lauantai 5. maaliskuuta 2016

Vanhan harrastuksen "uudet vaatteet"

Olen "aina" askarrellut ja tehnyt käsitöitä. Yleensä teen käsitöitä yksin (perheen kera) kotona. Tänä vuonna vihdoinkin sain itseni kansalaisopiston käsityökursseille mukaan. Sain houkuteltua yhden ystävänkin mukaan. <3  Olen aivan innoissani kurssista! Mukavaa, kun parin viikon välein on tiedossa uusien asioiden kokeilua ja opettelua. Ensimmäisellä kerralla teimme heijastimia. Itse halusin kokeilla sudenkorentoheijastimien tekoa.


Iso heijastin on pujoteltu naruun ja pienempi korupiikkiin, jonka kiinnitin rintaneulapohjaan. Googlettelin löytyisikö netistä kuvallista ohjetta heijastimen tekoon ja täältä löytyy ainakin yksi ohje.


Tällä viikolla teimme kirjan kansista erilaisia töitä. Omasta työstäni jäi vähän kotihommia eli siitä kuvia myöhemmin. Pari muutakin kirjaideaa ja kurssi-illalta mieltä kutkuttamaan. Onneksi kahmin kierrätyskeskuksesta enemmänkin noita vanhoja kirjoja, niin pääsen uusia oppeja toteuttamaan! :)

Nyt meinaan tarttua keväisiin istutuspuuhiin. Yksi idea "kasvatuspöydän" kaunistukseksi olisi mielessä. Katsotaan, jos ideasta syntyy jotain valmistakin, niin kerron teillekin! :)

Mukavaa viikonloppua!

 

Sari

7 kommenttia:

 1. Minä kerran löysin tuollaisen sudenkorento-heijastimen ohjeen jostain blogista ja teinkin niitä silloin muutaman. Isoin niistä on roikkunut koko talven laukussani, niin että helmistä on jo kiilto vähän rapissut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkään näitä on pyörinyt täällä blogimaailmassa. Olen niitä aina ihastellut ja nyt vasta sain omani tehtyä! :D

   Poista
 2. Odotan innolla sillä olen myös kahminut vanhoja kirjoja kierrätyksestä ja miettiny mitä kaikkea niistä saisikaan.Kaunis on heijastimesi.Iloa askarteluun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos RaijaAnnikki! Toivottavasti kirjatuunailuista löytyy ideoita sinun töihisi myös. :)

   Poista
 3. Voi miten ihania <3

  VastaaPoista
 4. Liisan kotona6/3/16

  Kivoja nuo sudenkorentoheijastimet ja niitä onkin näkynyt paljon eri blogeissa ja ryhmissä. Itse en ole vielä koittanut tehdä. Kiva nähdä, mitä teet kirjoista. Mukavaa sunnuntaita tv Liisa

  VastaaPoista

DIY: Valotontut

 Tee itse hauskat ja todella helpot valotontut! :) Tontun vartalo on kertakäyttöinen kuohuviinilasi. Sen ympärille liimas...