lauantai 12. marraskuuta 2016

Viime hetken isänpäivälahjavinkki

Eilen aamulla töihin ajellessa välkähti mieleen idea, joka oli toteutettava isänpäivälahjaksi. Ostin kauppareissulla Prismasta vajaa neljä euroa maksavan mustan tyynyliinan. Tulostin paperille ison euron merkin ja sen avulla piirsin merkin ääriviivat tyynyliinaan. Maalasin euromerkin kangasmaalilla ja annoin kuivua. Silitys kankaan nurjalta puolelta ja euron merkki oli valmis. 

Ja mikä se visioni sitten olikaan?  Olen pitkään halunnut testata auton sisätilaan laitettavaa "kuivauspussia" eli sellaista, johon laitetaan kissanhiekkaa (silicaversio). Pussi imee kosteutta auton sisätilasta ja pitää huolen, ettei lasit jäädy sisäpuolelta. Olen pitkään pyöritellyt kuivauspussiajatusta, mutta en vain ole keksinyt millaisen haluan tehdä. Nyt mietin, että isännän isänpäiväkortin väliin voisi ujuttaa raha-arvan ja siihenhän sopii hyvin rahasäkki viereen! Eli kuivauspussista tuli "eurosäkki". Täytin siis tyynyliinan  silicakissanhiekalla, leikkasin ylimääräisen osuuden tyynyliinasta pois ja laitoin säkin kiinni juuttinarusta pyöritetyllä "köydellä". Tyynyliinan alakulmat ompelin parilla pistolla yhteen kiinni säkin taakse, jotta ulkonäkö oli säkkimäisempi. En millään jaksanut kaivaa ompelukonetta esille. ;)
Ja raha-arpa ideakin sai uusia tuulia, kun Facebookin Askartelu- ja sisustusideoita-ryhmässä on pyörinyt isänpäiväkortti-ideoita, jotka on tehty karkeista ja raha-arvoista hyödyntämällä tuotenimiä osana kortin tekstiä. Vierailin Veikkauksen sivuilla ja tutustuin millaisia raha-arpoja on saatavilla. Niistä kehittelin korttiin tekstin. Tämän isänpäivälahjan tekeminen oli todella hauskaa ja nopeaa! Vielä ehtii huomiseksi tekemään! :)


Mukavaa viikonloppua ja isänpäivää!

Sari

2 kommenttia:

 1. Onpas kiva idea isänpäiväkorttiin!
  Ensi vuonna tämän voisi toteuttaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! :) Taidan soveltaa tätä myös johonkin joululahjakorttiin. :)

   Poista

DIY: Valotontut

 Tee itse hauskat ja todella helpot valotontut! :) Tontun vartalo on kertakäyttöinen kuohuviinilasi. Sen ympärille liimas...