sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Tuikkukipoista kynttilänjaloiksi

Olen siivoillut ulkovarastoa ja sieltä putkahti esiin pyöreitä tuikkukippoja. Ensimmäinen ajatus oli, että tuikkukipat saavat poistotuomion. Siivousta jatkaessa tuli kuitenkin ajatus tuikkukippojen tuunauksesta.
Ennen tuunausta

Päätin tehdä tuikkukipoista kynttilänjalat kruunukynttilöille. Tuikkukippoja löytyi yhteensä kuusi ja liimasin Pattexin liimalla tuikkukippoja yhteen niin, että sain kolme erikorkuista kynttilänjalkaa. Kynttilänjalat maalasin kuparinvärisellä spraymaalilla. Ylimpien tuikkukippojen sisälle liimasin kynttilänpesät, jotta kynttilät pysyvät turvallisesti pystyssä.

Tuunauksen jälkeen

Lopputulos oli kerrankin sellainen kuin visio päässäni. Usein idea tuntuu hienolta päässä, mutta toteutus on jotain aivan muuta. :D Ja mikä parasta melkein kaikki tuunaukseen tarvittava löytyi kotoa! Ainoastaan kynttilänpesät piti ostaa. :)

Tuunauksen jälkeen

Tammikuun aikana on saanut nauttia upeista maisemista. Auringonnousun ja -laskun aikaan on ollut aivan ihania väriloistoja taivaalla! Innostuin minäkin kotiportilta kuvailemaan auringonlaskua.

Mukavaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa!

Sari


8 kommenttia:

 1. Vau! Hieno keksintö :)Hyvää pyhän jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Toiset ne keksii toiset ei;):) Hieno siitä tuli!

  VastaaPoista
 3. Vautsi, hienot on ♥

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanat tuli :) Jospa jostain jotain tuon mallisia löydän, niin ehdottomasti pitää itsekin kokeilla. Hienoja auringonnousuja ja -laskuja.Hyvää ystävänpäivää tv: Liisa

  VastaaPoista

DIY: Valotontut

 Tee itse hauskat ja todella helpot valotontut! :) Tontun vartalo on kertakäyttöinen kuohuviinilasi. Sen ympärille liimas...