lauantai 11. maaliskuuta 2017

Pannunalunen helmistä

Kaapin kätköissä pyöri erivärisiä puuhelmiä. Pannunalunen-kirjan ohjeita selatessa innostuin tekemään puuhelmistä helpon pannunalusen. Pujottelin helmet paksuun rautalankaan, yksinkertaista, helppoa ja nopeaa. :)

patalappu

Nyt on vain vaarana, että täytyy lähteä ostamaan helmiä lisää! Näistä saa helposti sisustukseen sopivia ja kauniita pannunalusia.

patalappu

Susanna Uusitalo
Susanna Uusitalo: Pannunalunen

Mukavaa viikonloppua!

Sari

 


6 kommenttia:

 1. Yksinkertainen ja kaunis esine. Minäkin löysin siivotessa lasten askartelutarvikkeista kaksi purkillista puuhelimiä. Täytyy varmaan poiketa ostamassa paksua rautalankaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marja! Tykästyin helmi-ideaan. Mökille voisi kehitellä omat merihenkisin sävyin. :)

   Poista
 2. Kiva idea. Pidän nopeista ja yksinkertaisista askarteluista. Helmiä saattaisi löytyä, mutta rautalankaa on ostettava. Ja miten hieno kahvipannu. Kukahan silläkin on aikoinaan kahveja keitellyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansu! Juuri noin minäkin aina mietin vanhoista tavaroista. :) Rakastan vanhojen tavaroiden ajan patinaa, sitä, että eletty elämä näkyy. Ja olisi kyllä mielenkiintoista päästä kuulemaan kuka on pannulla kahvit keitellyt. :) Tämä pannu on kirpputorilta päätynyt meille, joten sen historian havina on pimeän peitossa. :)

   Poista
 3. Hyvä idea :) Helmiä löytyy myös itseltä varastosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa! <3 Sinulla onkin jo ennestäänkin paljon upeita helmiluomuksia! :)

   Poista

DIY: Valotontut

 Tee itse hauskat ja todella helpot valotontut! :) Tontun vartalo on kertakäyttöinen kuohuviinilasi. Sen ympärille liimas...