tiistai 17. lokakuuta 2017

DIY korvakorut höyhenistä


sulka

Ihastelin fasaanin sulkien monia hienoja värejä ja innostuin tekemään muutamat sulkakorvakorut. Tein korut liimaamalla korupiikin ja sulan helmen sisälle. Korupiikin pyöräytin lenkiksi ja kiinnitin sen korvakorukoukkuun.


diy höyhen

Fasaanin sulat ovat omavaraistuotantoa. Keväällä kanaharrastuksemme laajeni fasaanien tarhaukseen. Nyt fasaanikukot alkavat olla täydessä väriloistossaan ja aikamoinen väripaletti tällaisen kukon sulista löytyykin.


linnun höyhenistä

sulkakorvakoru

Oletko sinä tehnyt sulista tai höyhenistä jotakin? Olisi kiva kuulla mitä kaikkea näistä voisikaan keksiä! Unisieppari täytynee ainakin tehdä. :)

höyhenkorvakoru

Ihanaa syksyistä alkuviikkoa sinulle! 

Sari

8 kommenttia:

 1. Kauniita korviksia! Olen itsekkin pohtinut, että kanojen sulkia pitäisi hyödyntää jotenkin. Etenkin valkoisia olisi reilusti, kun Lotta sulkasatoilee edelleen... Mukavaa keskiviikkoa Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sulkia meilläkin kertyy. :D Kun vain keksisi mihin niitä voisi hyödyntää enemmän.

   Poista
 2. Mm. hääkengät tuli tuunattua höyhenillä. Korvakorut on vielä tekeillä. Höyhenet, mitä käytän on kukon, kanan ja helmikanan höyhenistä lapsuuden kodista - keräsin niitä aikoinaan perhonsidontaan. Nykyään höyheniä tulee haettua mökkinaapurin kanalasta. Ajattelin jossain vaiheessa tuunata myös kukonsulkahameen, mutta voi olla, että pitää vielä kerätä materiaalia siihen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau! Aivan mahtavia ideoita olet toteuttanut! Olisi mielenkiintoista nähdä niitä kuvina. :)

   Poista
 3. Minullakin oli joskus höyhen korvakorut, kunnes kissani löysi ne..
  Rakastan kaikkea höyhen/sulkajuttuja, unisiepparin haluan tehdä, mutta en voi sitä höyhenistä ja sulista tehdä kun on kissoja.. langoista ja nauhoista ajttelin sen tekaista, jos onnistun. On kuitenkin kiva ihailla muiden kätten jälkiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin koira paineli jo höyhen kirsuun tarrautuneena pitkin kämppää, kun aloin korvakoruja väkertää. :D Ajattelin, että unisieppari voisi selviytyä kissan kynsiltä, jos sijoitan sen ikkunalle, jossa ei ole kiipeämispaikkaa alla. Saattaa olla kyllä turha toivo. :)

   Poista
 4. Heippa! Onko mahdollista saada sulta ohjetta miten nuita tehään, haluaisin opetella omaan käyttöön tehdä höyhenistä koruja ��

  VastaaPoista
 5. Kauniit korut! Muistan että minullakin aikoinaan oli höyhenistä tehdyt korvakorut, olisikohan ollut riipuskin. Nyt minulla olisi etsinnässä pikkujouluihin kotimaiset korvakorut, mahdollisesti puusta tehdyt. Joitain vaihtoehtoja olen löytänytkin, mutta en vielä ole ennättänyt tilaamaan.

  VastaaPoista

DIY: Valotontut

 Tee itse hauskat ja todella helpot valotontut! :) Tontun vartalo on kertakäyttöinen kuohuviinilasi. Sen ympärille liimas...