perjantai 9. maaliskuuta 2018

Tanhupallo ja karvamato | Putouksen voittaja

Olen aivan hullaantunut Putous-ohjelman Tanhupallo-hahmosta. Aivan ylivoimainen suosikki ja ei taida olla enää kenellekään epäselvää mikä hahmo voittaa Putouksen? Vai mitä mieltä olet? Minua Tanhupallo ja karvamato jaksavat naurattaa lauantaista toiseen.

Täällä Tanhupallon Karvamadon pikkuserkku odottaa jo innolla huomista Putous-finaalia! Karvamato sai jo kruunun päähänsä, koska täällä ollaan jo niin varmoja voitosta. :)

Karvamato

Tanhupallo

Karvamato on pyöritetty huovutusvillasta. Kruunu on tehty ohuesta rautalangasta ja pienistä helmistä. Joko teillä on oma karvamato tehtynä? :)

Rentouttavaa viikonloppua
toivottelee Sari


7 kommenttia:

 1. Voi ihanuus!
  Yks aamu kuuntelin ratikassa koululaisten jutustelua (luokka oli menossa opettajansa kanssa jonnekin) ja olivat sitä mieltä, että kyllä se Tanhupallo taitaa voittaa. Kaikki tuntuivat kuitenkin toivovan, että opettaja kuitenkin veisi voiton. Voi niitä poikia <3

  VastaaPoista
 2. En ole itse Putousta katsonut ja kuulinkin tästä Tanhupallosta vasta muutama viikko sitten (olen aina ihan pimennossa kaikkien telkkariohjelmien suhteen). Piti kuitenkin käydä hahmo kurkkaamassa ja on kyllä symppis ja hauska :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Ihana. Mukavaa viikonloppua:)

  VastaaPoista
 4. Tanhupallo on minunkin suosikkini, toivottavasti voittaa, kun on niin positiivinen, toisin kuin Ansa Kynttilä...

  VastaaPoista
 5. Ihana karvamato♥ Kyllä se Tanhupallo oli alusta asti ihan ykkönen..sama kuin aikoinaan tämän perheen suosikki oli se munamies:) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. I am completely agree with you, I am an amazing fan of your site,

  genuine guard post Keep making such stunning post,


  Thanks for sharing.  Jaipur Sightseeing Taxi  Regards

  Sameer

  VastaaPoista
 7. very nice post and great genuine post Sharing content and I am completely agree with you,


  Thanks for sharing.


  Taxi in Jaipur

   
  and
   

  Jaipur Sightseeing Taxi


   

  Regards

  Sameer

  VastaaPoista

DIY: Valotontut

 Tee itse hauskat ja todella helpot valotontut! :) Tontun vartalo on kertakäyttöinen kuohuviinilasi. Sen ympärille liimas...